Alweer een jaar.


Jazeker, het is alweer een jaar geleden sinds we onze intrek namen hier, bij Le Mas d'Ayen. Een beetje onzeker, zo in het diepste van de winter, en trachten om plannen te maken voor de camping die we wilden uitbaten, terwijl je denkt dat het weer nooit nog zonnig en warm zal worden.

Verhuizen, we zijn het gewend. De truc is om je nieuwe woonst snel je eigen te maken, met je eigenste schilderijtjes aan de muur en je vertrouwde meubels op hun plek. De grotere veranderingen, daar neem je wat meer tijd voor.

Zoals een degelijke keuken plannen en installeren, die kwam er in maart 2019. 

Zovele bijgebouwen, ondergebouwen (kelders) en bovengebouwen (zolders) die voordien onbruikbaar waren, werden en zullen gerenoveerd worden. Langzaam, maar zeker.

Aan de campingzijde, hadden we alleen te zorgen voor een degelijk terras rondom het zwembad en natuurlijk, het laddertje dat zelfs onvoldoende was voor kabouters, hebben we op een betere manier en plek kunnen plaatsen. Het sanitaire gebouw kon zeker nog dienst doen, enkel douchegordijnen voorzien (ja, het was een naturisten camping voorheen) en klaar voor dit eerste seizoen. We hopen om toch echte deuren te plaatsen, zo spoedig mogelijk.

Enkele kampeerplaatsen geelimineerd, die we te klein vonden, gras maaien, de ontmoetingsruimte een beetje persoonlijkheid geven en we konden van start gaan.

Het vakantiehuis gaven we ook meer va va voom, klaar om vakantiegangers te ontvangen.

Ons eerste seizoen werd tegen onze verwachtingen in een succes. We hopen dat dit herhaald kan worden en alsmaar beter.

Er staan nog een heleboel projecten en veranderingen op het programma voor de volgende jaren. In latere blogartikels gaan we hier over uitwijden en ook even laten zien wat we toch al verwezenlijkt hebben op die tijd.

 Patricia & Bert


picmonkeyIMG_1784ajpg