Gîte - Numéro Quatorze

Het adres van de gîte is inderdaad Le Mas nr.14.

Voor 5 personen. Babybedje op aanvraag.

Je komt via de binnenplaats binnen in de woonkamer met mooie haard waarin een houtkachel staat. De kalkstenen muren onthullen enkele fossielen. Aan jou om ze te ontdekken.

De stijl van het interieur is eenvoudig met de atmosfeer van een Franse maison de campagne, maar met modern comfort. Een televisietoestel met satelietaansluiting, gratis WiFi, een lekkere bank en fauteuils maken de woonkamer af.

Een deur leidt je naar de keuken. Deze heeft een eettafel voor 4/5 personen, stoelen en een vitrinekast met het tafelgerei. Het keukenaanrecht geeft je een kookblad op gas met 4 branders, een dubbele spoelbak in aardewerk, een magnetron, waterketel, koffiezetapparaat en toaster. Een vaatwasser, alsook opbergruimte bevinden zich onder het aanrecht. Boven het aanrecht, een legplank. Er is een ruime koelkast/vriezer van 170/40 ltr.

Kookgerei, potten & pannen, schotels, kommen, bestek en aardewerk, alsook handdoeken zijn aanwezig.


Nabij de keuken is er een toilet, wasmachine, droogrekje en schoonmaakmateriaal.

De achterdeur gaat langs een klein terrasje met trap naar de privétuin, waar een tuintafel en stoelen klaarstaan om al fresco te dineren.

 

Terug in de woonkamer is de oude trap naar boven, die uitkomt in een mooie hal. Links zijn twee ruime slaapkamers, waarvan één de 'master' met bed voor 2 personen (160x200), een zithoekje en oude 'placard' (ingebouwde kleerkast). Door de ramen heb je zicht op de leuke binnenplaats. De andere kamer heeft 3 één persoonsbedden en een ruime kleerkast. Eén raam geeft uit op de binnenplaats, de andere op het mooie landschap en camping.

Bij het bovenkomen is er rechts de ruime badkamer, met lavabo, toilet en grote inloopdouche. Er is ook een kast om linnegoed en toiletgerei in op te bergen.

Bed- en badlinnen zijn inbegrepen.

Je kan ook vrij gebruik maken van alle faciliteiten op het domein.

Helaas zijn huisdieren in de gîte niet toegestaan.


De gîte wordt er alleen verhuurd per week. Aankomst (na 15:00) en vertrek (voor 10.30) is op zaterdag. 

 

Klik hier om de Gîte te reserveren !