Sibley Tent Huren

Ga je graag kamperen, maar wil geen gezeul met tent en slaapzakken ? Wil je niet een tent opzetten en inrichten, maar aankomen en onmiddellijk van een volledig ingerichte en luxueuse tent (en je kostbare vakantietijd)  genieten ?

Dat kan !!!!

De onderstaande foto's zijn niet van ons en dienen louter ter informatie  en om je een idee te geven van de stijl waar we naartoe gaan.


sibley_600_protech_dd 600 x 397jpg

Maximum 4 personen
Bedlinnen, handdoeken, theedoeken, enz. zijn inclusief.

Vanaf het zomerseizoen 2020 hebben wij een, 6 mtr diameter, ingerichte Sibley tent ter beschikking  (op plaats 9 -135m2). Uitgerust met 360° muggengaas en geintegreerde hordeur.

Een comfortabel twee persoons- bed (180x200), 2 één persoons-bedden, die tevens gebruikt kunnen worden als zitbanken (90x190), opberging voor je kleding ed.

Buiten op het houten terras (gedeeltelijk overdekt met luifel) is er een camping keuken, voorzien van gasbekken, houtskool barbecue en ruime coolbox op stroom. Heerlijk al fresco je maaltijd gebruiken aan een heuse picnic tafel.

Uiteraard is er ook een goed uitgeruste inventaris aan kook- en eetgerei. (download de lijst onderaan)
PicMonkey Collage6 660 x 660jpg

 PicMonkey Collage5 660 x 660jpg

PicMonkey Collage7 990 x 495jpg
Om te reserveren klik Hier !

De Si Belle wordt er alleen verhuurd per week. Aankomst (na 17:00 !!!) en vertrek (voor 10.00 !!!) is op zaterdag.

De tent dient opgeruimd en netjes achtergelaten te worden ! Koelkast leeg en schoongemaakt als ook aanrecht, kookfornui ed. Afval wegbrengen !

In verband met covid-19, dien je het beddegoed af te nemen en in de wasmand te plaatsen. 


Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.