Sibley Tent Huren

Ga je graag kamperen, maar wil geen gezeul met tent en slaapzakken ? Wil je niet een tent opzetten en inrichten, maar aankomen en onmiddellijk van een volledig ingerichte, gezellige tent (en je kostbare vakantietijd) genieten ?

Dat kan !!!!

Maximum 4 personen
Bedlinnen, handdoeken, theedoeken, enz. zijn inclusief, alsook gebruik van de gemeenschappelijke wasmachine (incl. eco-wasmiddel). Privé badkamer met douche (120x80), wastafel en toilet. Deze is niet bij de kampeerplek gelegen, maar bij het algemene sanitaire gebouw.

Onze 6 mtr diameter, ingerichte Sibley tent is weer ter beschikking gesteld  (op plaats 12 - +/- 240m2). Uitgerust met 360° muggengaas en geintegreerde hordeur.

Vier modulaire één-persoons bedden, van elk 80x200cm, die apart gebruikt kunnen worden of in een opstelling van 1 of 2 twee-persoons bedden. 

Opberging voor je kleding ed.

Buiten op het houten terras, dat we dit jaar zullen installeren, is er een camping keuken, voorzien van gasbekken, houtskool barbecue en koelkastje op stroom. Heerlijk al fresco je maaltijd gebruiken aan een heuse picnic tafel.

Uiteraard is er ook een goed uitgeruste inventaris aan kook- en eetgerei. (download de lijst onderaan)


Om te reserveren klik Hier !

De Si Belle wordt er alleen verhuurd per week. Aankomst (na 17:00 !!!) en vertrek (voor 10.00 !!!) is op zondag.

De tent dient opgeruimd en netjes achtergelaten te worden ! Koelkast leeg en schoongemaakt evenals aanrecht, kookfornuis ed.    Badkamer netjes achterlaten en afval wegbrengen. 

In verband met covid-19, dien je het beddegoed af te nemen en in de wasmand te plaatsen.


Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.