Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij reservering, verklaart u kennis te hebben genomen van onze algemene voorwaarden en deze te hebben begrepen en te accepteren.

 

Huisregels

- Hou rekening met je medevakantiegangers: ga respectvol met elkaar om, veroorzaak geen geluidsoverlast en hou de gemeenschappelijke voorzieningen netjes.

- Op de camping is het stil van 23:00 – 08:00.

- Autovrije camping. Alleen bij aankomst en vertrek mag de auto bij de kampeerplek.

- Bezoekers moeten worden aangemeld bij de receptie.

- Le Mas d’Ayen heeft het recht om ten allen tijde gasten te weren of te laten vertrekken bij het – volgens onze normen en waarden - schenden van deze regels.

 

Aankomst / Vertrek

1.     Aankomst in beide gites is na 17.00 uur. Eerder arriveren is helaas niet mogelijk ivm schoonmaakwerkzaamheden.

2.     Aankomst op de camping is na 15.00 uur. De gasten die vóór u op de plek staan moeten ook gelegenheid hebben om in te pakken en te vertrekken. Ook hier geldt dat eerder arriveren niet mogelijk is. Het wordt als vervelend ervaren wanneer u staat te wachten wanneer een ander aan het inpakken is.

3.     Dus bij vertrek de kampeerplaats vrij maken vóór 12.00 uur en/of de gîtes en Sibley tent vóór 10.00 uur.

 

Reservering

Reserveren per email krijgt altijd voorrang.

Bij het vastleggen van de reservering vragen we om de namen en leeftijden (op het moment van vakantie) van alle mede-reizigers mee te delen.

De reservering is definitief als de aanbetaling van 30% van de totale verblijfskosten binnen twee weken na reserveren door ons is ontvangen.

Het restant van de verblijfskosten moet uiterlijk 8 weken voor aankomst aan ons overgemaakt zijn.

Annulering

Een annulering dient schriftelijk (per e-mail) te worden gedaan.

-Bij een annulering eerder dan 3 maanden voor de aankomstdatum krijgt de huurder zijn aanbetaling van 30% teruggestort.

- Bij een annulering binnen het termijn van drie maanden voor de aankomstdatum wordt de aanbetaling van 30% niet teruggestort.

- Bij een annulering van een verhuurobject binnen het termijn van één maand van de aankomstdatum wordt de volledige betaling niet teruggestort

- Er wordt géén compensatie betaald in geval van "force majeure" (iets dat niet valt te voorzien of buiten invloed van de verhuurders valt).

 

Bij vroegtijdig vertrek worden niet gebruikte nachten niet terugbetaald !

 

Wij raden u aan te zorgen voor een eigen annuleringsverzekering.


Huurvoorwaarden Gîtes

In het hoogseizoen uitsluitend per week (of een veelvoud daarvan), verhuurd van zaterdag 17.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur.

In het laagseizoen is er een minimum van 3 nachten.

Meubilair, lampen en decoratie mogen niet worden verplaatst (bv. een bed of lamp van de ene naar de andere kamer verhuizen…)De huurder gaat ermee akkoord het gehuurde met vereiste zorg te bewonen, met inachtneming van de rust voor de omgeving.

Indien de huurder zich niet als goede huurder gedraagt of hinder of last veroorzaakt voor de omgeving, kan hem de verdere toegang tot het gehuurde worden ontzegd. De huurovereenkomst wordt dan van rechtswege als ontbonden beschouwd, waarbij géén aanspraak kan worden gemaakt op terugbetaling van de huursom.


Schoonmaakkosten

Wij verwachten dat u ten allen tijde de gîtes  schoon en opgeruimd achterlaat, d.w.z. afval opruimen, de afwas gedaan, fornuis, magnetron/oven schoongemaakt, evenals koelkast leeg en schoon, wc en wastafel schoon en alle bedden afgehaald.

De normale schoonmaak voor de gîtes bedraagt € 50.00. Bedenk dat we maar over enkele uren beschikken om de gîtes terug tot een hoge standaard schoon te maken. Indien wij moeten overgaan tot een grote schoonmaak kost je dit € 150.00.

Schoonmaak voor de tent kost € 30.00. Bij het achterlaten van een zooitje is de prijs € 75.00.

 

Waarborg
De waarborg voor de gîtes bedraagt € 200.00 en kan overgemaakt worden met de laatste termijn of contant ter plekke bij aankomst. 

Nadat de gîte is gecontroleerd en er geen schade is geconstateerd, wordt het bedrag van de waarborgsom binnen twee weken aan u overgemaakt. De huurder is aansprakelijk voor alle aangebrachte schade, ook die van medereizigers. Mocht de waarborgsom onvoldoende zijn, dan dient de huurder het aanvullende bedrag te betalen.

 

Aansprakelijkheid verhuurder
Het verblijf op en het gebruik maken van de faciliteiten van Le Mas d'Ayen zijn geheel voor eigen risico. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, ongevallen of ongemakken die ontstaan zijn op het landgoed. Wij doen er alles aan om uw verblijf geheel naar uw zin te maken. Voor ongemakken voortkomend uit veranderingen in de situatie kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.


De verhuurder heeft in het geval van noodzakelijk onderhoud altijd het recht het gehuurde te betreden en de werkzaamheden uit te voeren. Het onderhoud van het zwembad en de terreinen zal met zo min mogelijk overlast uitgevoerd worden.