Alles Wat Lekkers Is

Brood en croissants kan je bestellen en de ochtend nadien afhalen in La Vacherie vanaf 9:00u. Bij de bar ligt een formulier waarop je je bestelling kan invullen.

 

Vanaf de zomer 2020 kan je ook van ons ontbijtmenu genieten op de binneplaats of in de Vacherie. Gelieve hier ook in te schrijven de avond voordien.


Voor een bakje koffie of thee met een stukje taart of gebak kun je zo binnenwippen. Joelle is onze eingenste gebak- en taartenbakker.


Hartige snacks voor kleine hongertjes zijn vanaf 2020 ook verkrijgbaar. Ook deze worden in huis klaargemaakt. Deze zijn te verkrijgen tot 19:00 op maandag, woensdag en zaterdag. Tot 14:00 op de andere dagen, wegens table d'hôte en donderdag Ayen avondmarkt.


Avondmaaltijden worden drie maal per week opgediend in La Vacherie (dinsdag, vrijdag en zondag).

Patricia is een gepassioneerde en vaardige kok. Haar kookkunst heeft een rustieke flair, die je smaakpapillen doen dansen.
Terwijl de meeste ingrediënten locaal geproduceerd en aangekocht worden en soms ook uit eigen biologische tuin, is de keuken vrij internationaal.
Maaltijden worden opgediend in een opeenvolgend buffet, eerst het voorgerecht van salades en/of antipasti, gevolgd door de hoofdmaaltijd, en als laatste het dessert.
Een weekmenu wordt bekend gemaakt op een uithangbord en inschrijven kan tot 22:00u de avond voordien. Een formulier voor de Table d'hôte ligt bij de bar waarop je je naam kan noteren.

Patricia kookt ook volwaardige en smakelijke maaltijden voor vegetariërs. Graag een seintje bij de inschrijving.

Prijzen

Volwassenen : €20.00 pp
Kinderen jonger dan 4 : gratis (inclusief een ijsje)
Kinderen vanaf 4 en jonger dan 12 : €10.00 pp

 

Indien je op de dag van aankomst een hap wil eten is het verstandig om deze te bestellen bij boeking.


Pizza Avond 
Af en toe steken we onze authentieke broodoven aan om je te verwennen met onze heerlijke pizza's.

PicMonkey Collage 600 x 600jpgAankomstmaaltijd kan aangevraagd worden bij de reservering. Deze bestaat uit  hoofdschotel en dessert.

€15.00 per persoon, €2 voor kinderen jonger dan 4 jaar, €7.5 voor kinderen vanaf 4 en jonger dan 12 jaar.