Gîte Numéro Seize

Le Mas, nr 16

Wat voorheen een klein leegstaand bijgebouw was, werd omgebouwd naar een heus leuk, klein huisje dat uitgeeft op de binnenplaats met aan de achterkant een klein privétuintje met houten terras.
Beneden bevinden zich de open keuken/woonkamer en eetplaats. Alsook een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
De ingerichte keuken beschikt over gaskookplaat, dampkap, ruime koelkast, magnetron, koffiezet apparaat, waterketel, kookpotten en pannen, keukengerei. Tafelgerei , keukenhanddoeken, etc.
De woonkamer heeft een comfortabele 3-zits bank, 2 fauteuils, koffietafel.
In de eetkamer, een tafel met 4 stoelen en een buffetkast.

Een mooie eiken trap leidt naar de twee ruime slaapkamers, elk voorzien van een leuke dakkapel. Kamer 1 bevat een compfortabel bed van 160 x 200 cm, kamer 2 heeft twee éénpersoonsbedden van 90 x 200 cm. Beide kamers hebben cv radiatoren.
Beneden is er vloerverwarming.

Bedlinnen en handdoeken zijn inclusief.
Gezien er geen wasmachine in deze gîte aanwezig is, kan er gratis gebruik gemaakt worden van het met de camping-gedeelde toestel.

Honden toegestaan op aanvraag
Overdekte parkeergelegenheid vlakbij beschikbaar.

In hoog-en middenseizoen wordt de gîte alleen verhuurd per week. Aankomst (na 17:00 !!!) en vertrek (voor 10.00 !!!) is op zaterdag.

De gîte dient opgeruimd en netjes achtergelaten te worden ! Koelkast leeg en schoongemaakt als ook aanrecht, kookfornuis, WC's, douche en wastafel. Afval wegbrengen !

Voor een normale schoonmaak, waar wij afstoffen en 'nog overal eens overgaan', stofzuigen, vloeren schoonmaken en stoomreinigen, is de schoonmaakprijs €50.

Bij een grote schoonmaak gaat je dat wat kosten. Namelijk €150 !


Klik hier om de Gîte te reserveren ! 

In het hoog- en middenseizoen wordt de gîte alleen verhuurd per week. Aankomst (na 17:00 !!!) en vertrek (voor 10.00 !!!) is op zaterdag.

De gîte dient opgeruimd en netjes achtergelaten te worden ! Koelkast leeg en schoongemaakt als ook aanrecht, kookfornuis, WC's, douche en wastafel. Afval wegbrengen !

Voor een normale schoonmaak, waar wij afstoffen en 'nog eens overal overgaan', stofzuigen en vloeren schoonmaken en grondig stoomreinigen, is de schoonmaakprijs €50.

Bij een grote schoonmaak gaat je dat wat kosten. Namelijk €150 !

In verband met covid-19, dien je het beddegoed af te nemen en in de wasmand te plaatsen. Alle ramen openzetten voor vertrek !